Startpagina

En jij zal leren om te leren én jij zal opvoeden, verbeteren en de kinderen begeleiden daar waar het leven ze brengt. Wat doet een leerkracht in opleiding in zijn vrije tijd?

Anabolica is het antwoord. De studentenclub voor en door de studenten van de lerarenopleiding aan de HOGENT

Onze clubavond op woensdag

Elke woensdag hebben we onze clubavond in ons stamcafé Porter House maar het gaat verder dan dit. We organiseren allerlei leuke evenementen zoals beerpong tornooi, cantussen, een gezellige filmavond, sportactiviteiten, feestjes, etc. Kom dus gerust even langs voor een onvergetelijke avond vol plezier.

Een leerkracht is geen leerkracht zonder levenservaring. Een levenservaring dat men ongeschreven in het curriculum verwerkt van de leerkracht. Een curriculum opgesteld door Anabolica dat ervaringen met zich mee brengt dat tot het einde der leerkrachten zal blijven bestaan. Zonder het behalen van dit curriculum zal men nooit echt een leerkracht wezen.

IEDEREEN IS WELKOM!

Bij deze nodigen wij u uit om één van onze activiteiten bij te wonen. Hou alvast onze kalender en Facebookpagina in het oog want elk van hun zijn ervaringen, verruimingen voor de geest dat een leerkracht niet mag missen.

Ook studenten van andere richtingen zijn logischerwijs welkom binnen Anabolica. Onze ervaringen strekken verder dan datgene waar wij ons op toelichten. Kom en proef van onze goudgele dranken afgewerkt met witte texturen.

Anabolica Gent

Anabolicagent

Anabolicagent

Anabolica_gent

Waar is campus Ledeganck gelegen?