Studentenvereniging, is dat wel iets voor mij?

 

Dag toekomstige Anabolicaan,

We willen jou graag verwelkomen bij de tofste studentenclub van Gent: Anabolica. Bij ons ben je welkom; of je nu aan de lerarenopleiding van HOGENT studeert of iets daarbuiten.

Bij de start van een studententijd hoort vaak een kot, nieuwe vrienden, een onbekende stad… maar wat zeker niet in het lijstje mag ontbreken is het toetreden tot een studentenvereniging. De welkomstactiviteit is de traditionele start van een student, een feut, bij de vereniging. Je leert er mensen kennen, creëert er een groepsdynamiek, maar je amuseert je vooral!

Bij Anabolica zorgen we ervoor dat iedereen met hele fijne herinneringen terugblikt naar de welkomstactiviteit. Om je dat te verzekeren zijn wij verbonden aan een decreet. Elk jaar richt de stad Gent zo’n nieuw decreet op, waarin allerlei zaken staan die wél mogen uitgevoerd worden en die juist níét mogen plaatsvinden. Wees dus gerust, je zal niets moeten doen waardoor je vernederd of uitgesloten wordt.

Eenmaal je verwelkomd bent krijg je van ons een lint met onze trotse kleuren op. Vanaf dat moment ben je een trotse Anabolicaan en een schacht! Samen met alle andere Anabolicanen zal je een onvergetelijk jaar tegemoet gaan. Naast de leuke activiteiten die we samen zullen beleven en waar we de beste herinneringen zullen maken, kan je ook met studievragen bij verschillende leden terecht.
Of heb je toch eens nood aan een goede babbel? Ik heb gehoord dat onze vice-praeses, Lara, een goed luisterend oor heeft!

Bij Anabolica staat plezier en groepsgevoel centraal.

Hopelijk zien we elkaar binnenkort. Ik kijk er alvast naar uit!

Mocht je toch nog met vragen zitten, aarzel dan niet om van je te laten horen!

Jonas de Vulder
Schachtentemmer 2020-2021
E-mail: [email protected]