Studentenvereniging, is dat wel iets voor mij?

 

Of je nu net nieuw bent in Gent of al enkele jaren vertoeft in de mooie studentenstad, bij Anabolica is iedereen welkom! Wij zijn de studentenvereniging van de lerarenopleiding aan HOGENT, maar er zijn ook tal van andere studierichtingen terug te vinden tussen onze leden.

Wil je met je eigen ogen zien hoe een leuke club Anabolica wel niet is? Kom gerust eens af op onze clubavonden, want we leren je graag kennen! Aan sfeer en gezelligheid zal er geen tekort zijn. Geïnteresseerd? Een lidkaart kopen is altijd mogelijk en hiermee scoor je heel wat kortingen.

Eens je volledig overtuigd bent dat je lid wil worden van Anabolica, kan je deelnemen aan de doop. Dat is een toffe teambuildingsactiviteit waar je je medestudenten kan leren kennen! Belangrijk om te weten: als club zijn we verbonden aan een doopdecreet. Op deze manier wordt er gegarandeerd dat plezier en veiligheid op de eerste plaats staat. Eens je doop erop zit, krijg je officieel de titel van ‘schacht’ en mag je ons prachtig lint dragen.

Samen met de volledige club gaan we er een knallend jaar van maken. Elke woensdag zijn er superleuke clubavonden en zijn we terug te vinden in ons geweldig clubcafé Porter House. Je kan bij ons voor meer terecht dan alleen een goed feestje in de Overpoort. We organiseren namelijk ook culturele en sportieve activiteiten!

Daarnaast zijn we ook verbonden aan HOGENT. Dat zorgt ervoor dat je heel wat studenten met ervaring binnen de richtingen kan leren kennen. Heb je een vraag over je studies? Stel ze gerust! We studeren ook geregeld samen en slepen je door heen de examenperiodes met af en toe een studiepauze.

Ik hoop velen van jullie te mogen verwelkomen in deze prachtige studentenvereniging om er samen een zalig jaar van te maken. Moest je toch nog twijfelen of vragen hebben, mag je altijd een bericht sturen naar het praesidium of andere leden van de club. Wij beantwoorden jullie vragen met plezier!

Maud Terrie
Schachtentemmer 2023-2024
E-mail: [email protected]